Η 25χρονη Chelsea Werner από την Αμερική γεννήθηκε με σύνδρομο Down.

Η Μαρία πάλεψε 12 ολόκληρα χρόνια στα ίσα για το όνειρό της. 

Ένα μπράβο είναι ό,τι λιγότερο μπορούμε να πούμε!

Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα

O 32χρονος Άντριου Χάρις έγινε ο πρώτος άνθρωπος με σύνδρομο Down που έφτασε στην κορυφή της οροσειράς Τέτον στις ΗΠΑ μέσα σε 12 ώρες.

Η ζωή δεν ήταν ποτέ εύκολη για τον Jon Atkins.

Υπάρχουν άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά δεν είμαι εγώ. Και εννοεί αυτούς που αρνούνται να κάτσουν δίπλα του στο τραμ, αυτούς που του μιλάνε μωρουδίστικα ή τους πορτιέρηδες που ρωτάνε τους άλλους “πόσο χρονών είναι αυτός”

Οποιος ενδιαφέρεται να μάθει “το μυστικό της επιτυχίας” στη ζωή ας πάρει  ένα μάθημα από τον Nathan Simons.

Η Mikayla Holmgren, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Bethel, έχει ένα από τα φωτεινότερα χαμόγελα σε όλο τον κόσμο. Η 22χρονη κοπέλα από τη Minnesota θεωρείται επίσης ως η πρώτη γυναίκα στις ΗΠΑ, με σύνδρομο Down, που θα πάρει μέρος στα καλλιστεία για τον τίτλο της Miss USA.

Η Ελένη Λουκά, το πρώτο παιδί στην Κύπρο με σύνδρομο down που κατάφερε να σπουδάσει, φοιτά ως νηπιαγωγός στην Λευκωσία.

Το όνειρο της ζωής της κατάφερε να αγγίξει η 21χρονη Melanie Segard που έχει σύνδρομο Down, η οποία την Τρίτη το βράδυ παρουσίασε τον καιρό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του France 2, στη γαλλική δημόσια τηλεόραση και έγινε έτσι η πρώτη παρουσιάστρια καιρού με σύνδρομο Down στα χρονικά.

Η θέληση του ανθρώπου κάνει θαύματα όταν είναι δυνατή και ισχυρή.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το ντεμπούτο της στην πασαρέλα, η Μαντλίν Στιούαρτ πραγματοποίησε τη δική της επίδειξη μόδας στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, παρουσιάζοντας αθλητικού τύπου ρούχα στο κοινό.

Αφού την απέρριψαν από όλες τις σχολές μόδας, αποφάσισε να γράψει ιστορία

Σελίδα 1 από 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  • 1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

  • 1