Η ζωή δεν ήταν ποτέ εύκολη για τον Jon Atkins.

Υπάρχουν άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά δεν είμαι εγώ. Και εννοεί αυτούς που αρνούνται να κάτσουν δίπλα του στο τραμ, αυτούς που του μιλάνε μωρουδίστικα ή τους πορτιέρηδες που ρωτάνε τους άλλους “πόσο χρονών είναι αυτός”

Οποιος ενδιαφέρεται να μάθει “το μυστικό της επιτυχίας” στη ζωή ας πάρει  ένα μάθημα από τον Nathan Simons.

Η Mikayla Holmgren, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Bethel, έχει ένα από τα φωτεινότερα χαμόγελα σε όλο τον κόσμο. Η 22χρονη κοπέλα από τη Minnesota θεωρείται επίσης ως η πρώτη γυναίκα στις ΗΠΑ, με σύνδρομο Down, που θα πάρει μέρος στα καλλιστεία για τον τίτλο της Miss USA.

Το όνειρο της ζωής της κατάφερε να αγγίξει η 21χρονη Melanie Segard που έχει σύνδρομο Down, η οποία την Τρίτη το βράδυ παρουσίασε τον καιρό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του France 2, στη γαλλική δημόσια τηλεόραση και έγινε έτσι η πρώτη παρουσιάστρια καιρού με σύνδρομο Down στα χρονικά.

Η θέληση του ανθρώπου κάνει θαύματα όταν είναι δυνατή και ισχυρή.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το ντεμπούτο της στην πασαρέλα, η Μαντλίν Στιούαρτ πραγματοποίησε τη δική της επίδειξη μόδας στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, παρουσιάζοντας αθλητικού τύπου ρούχα στο κοινό.

Αφού την απέρριψαν από όλες τις σχολές μόδας, αποφάσισε να γράψει ιστορία

Αυτό το 7χρονο αγόρι δεν αφήνει το σύνδρομο Down να επηρεάσει την ζωή του. Είναι ο νέος σταρ της παράστασης μπαλέτου «Καρυοθραύστης» στο Σινσινάτι του Οχάιο.

Η 26χρονη που με το πείσμα της ξεπέρασε όλες τις δυσκολίες

Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 09:49

Η πρωταθλήτρια της ρυθμικής με σύνδρομο Down

Η Σάρα Μαρίν ξεκίνησε ρυθμική γυμναστική σε ηλικία 3 ετών και το όνειρο της είναι να μετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες! 

Η 31χρονη Noelia Garella από την Αργεντινή είναι η πρώτη δασκάλα νηπιαγωγός με Σύνδρομο Down σε χώρα της Λατινικής Αμερικής και συνάμα από τα λίγα άτομα παγκοσμίως.

Ένα παιδί με σύνδρομο Down μας λέει πολλά με λίγα λόγια

Ο Sam Suchmann και ο Mattie Zufelt είναι δυο 20χρονοι φίλοι με σύνδρομο down

Σελίδα 1 από 7

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

  • 1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

  • 1